Tobias nr 2 i dag.

I Prague Easter ble Tobias Alstad nummer to i dag.  En plass opp fra i går. Dagens langdistanse bød både på veivalgsproblematikk og tekniske nøtter for å finne fram mellom enorme sandsteinsformasjoner.   Tobias trøblet skikkelig i starten med å finne de rette veivalgene. Men på langstrekket mot post 12 begynte han å få skikkelig fart på løpinga.

-Jeg liker egentlig dette tsjekkiske terrenget godt.  Det er noe helt annet enn terreng jeg har konkurrert i tidligere. Det setter oss på mange forskjellig prøver underveis. Morsomt å klatre mellom skrenter og prøve å finne raskeste vei opp.  Men starten var dårlig. Der løp jeg mye rundt på strekk der jeg burde løpt rett på, og motsatt.  Der ble det lagt igjen noen minutter dessverre.

Veivalgene til Tobias og Martin i eliteklassen kan du følge her. 

Tobias var 1.26 bak sveitseren Florian Freuler i dag, og ligger som nummer to sammenlagt.  Knapt fire minutter bak sveitseren.

Martin ble nummer 16 i dag, og ligger som nummer 12 sammenlagt.

Jonas Grønli fra Freidig studerer dagens kart sammen med Tobias og Martin.

Jonas Alstad ble best av våre i H 15-16 med en 14.plasss i dag. Ludvig Langøygard fulgte på plassen etter, og Sondre Skoglund Leithe ble nummer 23.

I D 15-16 klatret Mia Reinås opp 15 plasser fra i går, og ble nummer 18 i dag.  Maguns Alstad er stabil i H 19-20.  I dag ble det 4.plass der.  Laglederne Rolf  og Lena Alstad ble i dag nummer 13 i H 40A og 18 i D 45B.   Filip sto over dagens konkurranse.

Veivalg i Livelox for H 19-20 herH 15-16D 15-16, H 40A,