Gratulerer Martin!

O-Ringen 2023 er for lengst over. Tall fra arrangørene viser at nesten 16.000 løpere var med på denne fantastisk o-uka. Fra Frol stilte 56 løpere på ett eller mange løp. Og skal man tro kommentarene etter det femte løpet er det mange som kan tenke seg et nytt O-Ringen igjen.

Vi må gratulere Martin Vehus Skjerve med sammenlagtseieren i H 20 elite. Vi tar også med Isak Bergset som ble nummer 2 i H 21 lang. Martin ledet med 27 sekunder før den avsluttende langdistansejaktstarten fredag.  Nærmeste konkurrent var ingen ringere enn fjorårets juniorverdensmesteren, svenske Noel Braun.  Noel tok også sølv på langdistansen i årets juniorVM. Men Martin viste at han kan være en super stafettavslutter for Frol i tida framover. Iskald i hodet senket han svensken på de to siste postene og løp inn til seier med en margin på 10 sekunder. Imponerende!

Les det gode intervjuet med Martin i TA her.

Isak Bergset kjempet også om sammenlagtseieren i sin klasse, H 21 lang.  Det holdt nesten. Men med denne starten på jaktstarten ble det andreplass til slutt. Absolutt godkjent det også, og vel så det!

…og en STOR takk til de 1200 frivillige som var med på å arrangere dette gigantarrangementet!! Det er et imponerende arbeid som ligger bak for å gjennomføre dette.

Alltid blide Isak ønsket Ville Sandstad Skjeset velkommen i mål etter den siste etappen.

Her er de beste sammenlagtresultatene for våre løpere:

Se reportasje i Innherred her.

Og på orientering.no her.

Resultatlister

Se løpernes veivalg på livelox.com

Flere glimt fra O-Ringen:

Erik i oppløpet med Aksel like bak.

Marte mot mål

Spente frolinger venter på Martin.

Folksomt på arena.

Utdeling av pristrøyer etter fjerde etappe.

Sondre tar sats før gjørmehavet i innspurten dag 2.