Martin og Isak med seire i O-Ringen.

Martin Vehus Skjerve og Isak Bergset viser storform i O-Ringen. Martin fikk VM-revansje i H 20 elite på søndag, da han vant suverent.  En seiersmargin på over fire og et halvt minutt er råsterkt. Mandag fulgte han opp med 3.plass. Martin leder klassen sammenlagt etter to løp.

Isak knallet til mandag, og vant H 21 lang.  I samme klasse ble Sindre Johannessen nummer 5. Gledelig er det også at det gror godt bak disse to.  Solveig Skoglund Leithe åpnet O-Ringen med en 7.plass i D 13 søndag. Dette i konkurranse med 117 løpere.  Mandag klatret hun enda høyere opp og ble nummer 5.  Nå ligger hun på 4.plass sammenlagt.

Live Marie Langøygaard i D 10 løp inn til 5.plass mandag. I denne klassen er det 126 løpere.  Live ligger på 17.plass sammenlagt. Samme plass som broder Ludvig har i H 15. I tillegg er det flere løpere som har hevet seg, og gjort gode løp.

Men minst like viktig som selve løpene, er det sosiale og den store opplevelsen med å være i Åre sammen med tusenvis av o-løpere. Frol har med over 50 løpere her i O-Ringen. Dagene fylles med flere aktiviteter enn orientering, og avsluttes med felles samling og utdeling av trøyer. Stor stemning!

Lang, lang rekke…..  Det blir fort litt kø når mange tusen løpere skal gå ned til bussene igjen.

Martin flankert av Sara Hagstrøm og Pia Young Vik under premieutdelingen søndag.