Ny medalje til Martin i NM.

På dagens mellomdistanse i NM-uka ble det bronse til Martin Vehus Skjerve i H 19-20. Dermed har Vinne-gutten tatt medalje på begge konkurransene så langt i NM-uka.  Kornelius Kriszat-Løvfald fra Nydalen tok gullet også i dag. For våre seniorer ble det imidlertid ingen store suksesser. Yngve var den mest uheldige.  Han leste feil på startlista, noe som førte til at han kom for sent til start.  Sikkert for første gang i o-karrieren. Med 3 minutter i tillegg på starten ble det en 31.plass til slutt i dag.

Det var stilt store forventninger også til Ulf i dag etter at han vant sitt kvalifiseringsheat  i går.  Men en skikkelig bom tidlig i løpet, pluss litt mer smårusk senere, holdt det bare til 29.plass til slutt.

Sindre løper inn til 37.plass.

Mari diskuterer vegvalg med Olav Martin og Arild. Det ble en 42.plass i dag.

Isak Bergset var veldig godt fornøyd med sitt løp som holdt til 2.plass i B-finalen, bare 2 sekunder fra seier.  Magnus var også fornøyd med sitt løp som holdt til å bli nummer 26 i H 17-18.

Jo Forseth Indgaard som løper for Bækkelaget ble nummer 11 i seniorklassen.  Se reportasje i iLevanger her.

Søndag er det stafetter.  Løperne er skikkelig tent. NM-stefett er noe helt spesielt.