Kostnader og egenandeler

Orientering er en forholdsvis rimelig hobby, man kommer langt med terrengsko og kompass!

Men hva koster det egentlig å delta på aktiviteter i Frol Orientering ???

Vi oppfordrer alle til å melde seg inn i Frol IL. Et familie medlemskap koster 600kr og gjelder all avdelinger i Frol. Se her for mer info om hvordan bli medlem.

Treninger: Gratis

Leik og mor-o: Gratis

Deltakelse på O-sjuer og Bygdakamp: 50kr per person og maks 150kr per familie.

Deltakelse på løp: Gratis for alle barn, ungdom og studenter som er medlem i Frol IL. Påmeldingsavgiften dekkes altså av Frol IL. Etteranmeldingsgebyr dekkes ikke. Voksne (ikke studenter) må betale selv. Når man melder seg på i Eventor så betaler man ingenting, faktura kommer til Frol etter løpet. Klubben betaler denne og vi fører oversikt på alle egenandeler (altså full egenandel for voksne).  Hver enkelt vil i starten av januar motta faktura fra Frol for alle egenandeler i 2022.

Deltakelse på sommerløp, dvs løp som arrangeres i juli: Full egenandel for alle, også barn.

Breddeturer. Klubben har i 2022 totalt satt av 120 000kr i støtte til breddeturer. Det vil bli brukt til Oppdal 2-dagers som var i juni, og Østersundsamlingen som er i september.

Egenandel Oppdal 2-dagers: Egenandel for overnatting på Oppdal vil bli 500kr per person for de som bodde på Bjerkjeløkkja og 200kr per person for de som bodde på Vekve. Samme beløp for barn og voksne. Dette vil bli fakturert til hver enkelt sammen med faktura for løpene som sendes ut i starten av januar.

Egenandel Østersund: Denne bestemmes etter samlingen, men vi regner med at det blir ca 400kr per person i egenandel. Dette dekker overnatting og buss. Det er forskjell i standard og størrelse på hyttene, slik at egenandelen for de som ligger i de minste hyttene vil bli litt lavere. Som Lars har annonser vil det også bli bestilt felles middag for alle på lørdag. Middagen koster 125kr for voksne og 85kr for barn, og vil komme i tillegg til egenandelen.

Er noe uklart? Bare å ta kontakt med kasserer Rolf Alstad.