Lukter på VM-plass.

Tobias Alstad ble nummer 6 på dagens VM-uttak for juniorer i Stange ved Hamar.  Martin Vehus Skjerve ble nummer 10.  Norge sender 6 løpere av hvert kjønn til Junior-VM i Portugal, så våre gutter er fortsatt i nærheten av plass på laget.  Landslagstrener Håvard Haga sier guttene må løpe bra på morgendagens langdistanse for å komme til VM.

Martin hadde tidlig startnummer, og ledet klart da han passerte halvveis.  Med mange løpere i klassen, strakte starten seg over 3 timer. Det skulle vise seg til slutt at Tobias og Martin hadde andre og tredje beste passeringstid på denne posten. Dessverre ble det rusk i det o-tekniske maskineriet for våre to gutter på slutten. Noe som førte begge to litt ned på resultatlista.  Men med en god langdistanse på Løten i morgen kan begge to fortsatt kapre en VM-billett. Tobias på sin side bommet 2,5 minutter på post 15 i dag. Uten den bommen hadde det holdt til andreplass.  Martin la igjen 2 minutter til post 13, og det kostet han en plass på pallen.  Så da får vi håpe på reine løp i morgen.

Martin studerer kartet etter målgang sammen med landslagstrener Haga.

De beste i dagens VM-uttak.

Magnus Alstad ble nummer 45 av de 84 løperne i VM-uttaket.  Her studerer han kartet sammen med broder Jonas-

Jonas Alstad fulgte fint opp i H 13-14 i dag.  Han vant klassen på lørdag, og ble nummer 4 i dag.

Sindre Johannessen gjennomførte et tilnærmet prikkfritt løp i H 21 Elite rent o-teknisk i dag.  Men han sier at den fysiske formen ikke er helt der den skal være enda.  Det holdt likevel til en 34.plass blant de 97 løperne i klassen.

Frol er også representert på arrangementssida i Pinseløpene på Hedmarken.  Med nesten 900 løpere på start i dag, er det mye å holde styr på for arrangørene. Men det virker å gå knirkefritt så lenge Hans Lund styrer tidtakinga.