Bestilling av klubbtøy fra Trimtex – frist 12. juni!

Hei alle!

Da er nettbutikken åpnet for en ny runde med bestilling av klubbtøy for Frol IL Orientering. Nettbutikken vil være åpen til og med søndag 12. juni. Forventet levering vil skje i uke 29.

NB! Dette blir siste mulighet for kjøp av klubbtøy i 2022, neste planlagte runde er i mars 2023.

Ønsker du å prøve størrelser, må du spørre noen som alt har kjøpt klær, eller ta kontakt med draktansvarlig Marit Hæreid Sandstad (hun kan ha noen på lager). Anbefaler å gå sammen flere om samme bestilling for å spare fraktomkostninger.

Info fra Trimtex og link til nettbutikken sees nedenfor:

_________________________________________________________________________________

Det er viktig å bestille innen tidsfristen. Vi kan dessverre ikke legge til ordre som kommer inn etter teamshoppen er stengt.
 
Vi gir deg her en rask innføring i hvordan du logger deg inn og handler i nettbutikken vi har satt opp for din bedrift eller klubb: https://www.youtube.com/watch?v=_AaRMLfgSTA
 
Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken for Frol: https://trimtex.no/no/search?cgid=TS0001700 
 
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.
 
«Teamkode for innmelding» trykk «Logg inn»
 
Hvis du skulle komme bort fra siden, kan du logge inn med aktiveringskode/teamkode: Frol22
 
Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, se vår informasjonsfilm her: https://trimtex.no/no/fitle/Fitle.html
 
Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.
 
Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.
 
Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på [email protected] eller per telefon 37 26 91 00.