Bestilling av klubbtøy fra Trimtex – frist 6. mars!

Hei alle!

Vårt klubbtøy leveres av Trimtex og bestilles i egen nettbutikk for våre medlemmer. Nettbutikken for våren 2022 vil være åpen til og med søndag 6. mars i første leveringsrunde. Frol-klær fra Trimtex bestilles i deres nettbutikk. Merk at klubben sørger for egen bestilling av klubbtøy til eliteløpere og løpere som skal ha klubbtøy som del av sin løperavtale – egen info sendes løpere på avtale. Leveringstidspunktet for tøy bestilt i nettbutikken er forutsatt uke 16. Det vil også bli åpnet for ny runde med bestilling i høst. Ønsker du å prøve størrelser, må du spørre noen som alt har kjøpt klær, eller ta kontakt med draktansvarlig Marit Hæreid Sandstad (hun kan ha noen på lager). Anbefaler å gå sammen flere om samme bestilling for å spare fraktomkostninger.

______________________________________________________________

Info fra Trimtex nedenfor:

Det er viktig å bestille innen tidsfristen. Vi kan dessverre ikke legge til ordre som kommer inn etter team shoppen er stengt.

Vi gir deg her en rask innføring i hvordan du logger deg inn og handler i nettbutikken vi har satt opp for din bedrift eller klubb: https://www.youtube.com/watch?v=_AaRMLfgSTA

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/search?cgid=FrolILNS2 

Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

«Teamkode for innmelding» trykk «Logg inn»

Hvis du skulle komme bort fra siden, kan du logge inn med aktiveringskode/teamkode: FrolIL2022

Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, se vår informasjonsfilm her: https://trimtex.no/no/fitle/Fitle.html

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på [email protected] eller per telefon 37 26 91 00.