53 små og store O-entusiaster samlet til O-dag i Storlidalen.

Kl. 10.15 startet 9 stk. lag til fellesstart i årets lagkonkurranse i orientering.  Lagene var satt opp på forhånd med blanding av kjønn, alder og ferdigheter.  5 stk. på hvert lag og lagene fikk kartene 5 minutter på forhånd, hvor vi fikk tid til å planlegge hvilke poster vi skulle ta for å få flest mulig poeng.  3 poster hadde i tillegg bånd i fargene rød, grønn og blå, hvor det første laget som kom til posten kunne ta det røde båndet som gav mest poeng, 2. laget kunne ta grønt som ga litt mindre poeng og 3. laget inn på posten kunne ta det blå båndet. Derfor måtte alle tenke taktikk.  Postene som var lengst unna start og mål ga flest poeng. Starten gikk derfor i et forrykende tempo mot poengpostene med bånd.  Lars opplyste også at postene kunne være gjemt eller henge høyt inne i ringen.  Vi hadde 1 time på oss til å ta flest mulig poster.  De som brukte mer enn 1 time fikk 10 poeng trekk pr. minutt.  Kun et lag kom for seint og ble straffet for å ta en ekstra post.  Det ble en artig lagkonkurranse.  Vel inne ble det servert deilig pizza til alle. De minste barna løp i ei småtrolløype i skianlegget.

Etter at alle var gode og mette ble det premieutdeling med fine premier til alle under 16 år som har vært med på minst 1 Coronaløp/ukas løype.

2. økta startet kl. 14.00 med  O-tekniske utfordringer.

En kjempefin dag i skogen med mange artige utfordringer .

Tusen takk til Lars, Kine Sofie og rekrutteringskomiteen for masse ORIENTERINGSGLEDER.

 

Ingen rakk opp til posten og fikk tatt ned båndene, men Mia visste råd, kom først til posten og bøyde ned hele greina. Da slapp Rolf og Bjørn Åge å klatre opp!

Folkssomt på Storlivola.

Posten lå under hytta og Brage krabbet inn for å se bokstavkoden.

I ventetida for Pizza ble det kortspill.

Arrangører og småtroll.

Vinnerlaget med en stor twistpose i premie.

Stort lass med Pizza fra Pizzabakeren.