Jonas vant på bursdagen.

Jonas Alstad knallet til med seier i dag da siste løp i Fjord-O ble arrangert i Førde. Ikke dårlig presang å ta med seg det fra sin 12-årsdag. Artig var det sikkert også at det var “nabo” William Mitchell Iversen fra Verdal OK som ble nummer to, 10 sekunder bak Jonas. Gratulerer med dagen!

Tobias løp også i dag i H 19-20.  Men selv med 3.plass var han langt fra fornøyd med løpet.

-Jeg mistet litt motivasjonen etter tre bommer på rad i starten.  De kostet meg tre minutter.  Men heldigvis greide jeg å manne meg opp igjen mot slutten av løpet.  Så der ser jeg at jeg var raskest av alle.

Det ble dobbelt Freidig i denne klassen i dag.  Mats Eidsmo vant foran Vegard Kittilsen.  I H 15-16 ble Magnus nummer 12 i dag og Ådne nummer 15.