Tobias rykket opp i H 19-20. Vant der også. Isak nær seniorseier.

…og i tillegg ble Jonas nummer 3 i H 11-12.  Med andre ord en stordag på Fjord-O i Naustdal i dag.  På bildet kommer Jonas inn i et forrykende tempo for å stemple på siste post.  Gratulerer Jonas!

Tobias fikk lov til å rykke opp en klasse i dagens løp i Fjord-O.  Etter løpet i går var han skikkelig sugen på å få prøve seg mot de eldste juniorene.

-Jeg har tullet bort 30 sekunder to steder i løypa i dag, sier Tobias.  – Men bortsett fra det gikk dette veldig bra.  Artig å slå storgutta.  Men det er to løp igjen i Fjord-O, så jeg kan nok bli satt på plass igjen.

Det var sol og flott terreng som møtte løperne i dag.  Her er Tobias på veg ut fra start.

Isak gjorde bortimot karrierebeste i dagens løp. Teknisk er han meget godt fornøyd, og legger ikke skjul på at han liker tung langdistanse veldig godt. Fra hans andreplass og opp til verdensmester Olav Lundanes skilte det bare ett minutt. Det er imponerende. Og bak seg har han et kobbel av gode løpere. Dagens løype var 8,8 km.

Isak.

I klasse H 15-16 ble Ådne nummer 10 i dag, og Magnus nummer 14.  Martine Åstebøl ble nummer 18 i damenes seniorklasse. Vi tar også med at Heidi Krogstad Stendahl vant C-klassen for seniordamene.