Cor-O-na vårløp nr 2 – uke 20

Cor-O-na vårløp nr 2 er på Storåsen.

Denne informasjonen som pdf

På grunn av Corona situasjonen er alle O-sjuere avlyst frem til sommerferien. Istedet arrangerer Frol Orientering Cor-O-na Vårløp som et alternativt treningsløp hver uke fra 4.mai frem til sommerferien. Dette tilbudet passer for alle aldersgrupper og man velger selv vanskelighetsgrad og om man vil gå eller løpe.

Tidspunkt: Uke 20, fra mandag 11. mai til fredag 15. mai står postene til andre vårløp ute i Storåsen. Fri start i denne perioden. Løypene kan også tas senere med f.eks Usynlig-O, men da er det ikke postmarkering i terrenget.

Parkering ved snuplass på Munkebyvegen, ved avkjøring til Stokkbakken. Start og mål går fram av kartet som alle må skaffe seg på forhånd.

Kart: Kart kan lastes ned fra denne siden i Eventor: https://eventor.orientering.no/Events/Show/13041

Alle må printe kart selv før man drar ut i terrenget. Dersom noen ikke har tilgang til printer kan Lars Skjeset kontaktes, tlf 913 87 679 email [email protected]. Plastlommer kan også hentes hos Lars. Ta vare på plastlommen og bruk den flere ganger!

Løypetilbud: N1, C2, C5, B3, A4 og A6. Bokstav = Vanskelighetsgrad og tall er ca løypelengde i km. N = Nybegynner, C = Lett, B = Middels vanskelig, A = Vanskelig.

Postmarkering: Alle poster markeres med post-flagg med nummerlapp som stemmer med kode på kart. Start og mål er markert med postflagg og start/mål-skilt. Det er ingen stempling og ingen tidtaking.

Startkontingent: Gratis for alle!

Premiering: Enkel premiering til alle barn til og med 16 år som har deltatt på minst ett løp.

Påmelding/Registrering: Hvert løp annonseres på facebook. Registrering skjer ved at man kommenterer på facebook innlegget med navn og løype etter at man har løpt:

Ola Nordmann – N1

Usynlig-O: Alle kart legges også ut i usynlig-O. Alle løpene vil være tilgjengelig i usynlig-O i hele 2020.

Livelox: Alle løp legges i Livelox. Ved å bruke GPS-klokke, eller telefon til å logge sitt løp kan man etterpå se hvor man har løpt og sammenligne med hvor andre har løpt. Morsom og lærerikt!

Smittervernregler skal overholdes!

  • Generelle retningslinjer fra helsemyndighetene skal respekteres.
  • Postflagg og nummerlapper skal ikke berøres.
  • Hold alltid minst 2 meter avstand til andre. Familier kan gå/løpe sammen.

Løpsleder: Joar Munkeby (982 45 302)        Løypelegger: Lars Skjeset