Usynelig O-løp i disse Koronatider!

Hurra , nå kan vi løpe orientering med kart, men uten poster i terrenget. Ingen trenger å sette ut poster!  Et klokt hode i Byåsen, Trondheim har utviklet en app. som heter Usynlig-O.  Han heter Trond Benum. Vi laster ned en app., skriver ut kartet sjøl, hvor en i klubben eller andre har laget ei løype.  Når vi nærmer oss posten så lager mobilen vår en lyd.

Lars Skjeset har nå laget ukas løype over Staupshaugen .  Se under, last ned appen og følg bruksanvisninga videre.  God tur!

Ukas løype
Siden det ikke er tillatt (eller ønskelig!) med fellestreninger eller arrangement i disse tider, er det lagt ut et tilbud for egentrening i Eventor: https://eventor.orientering.no/Events/Show/12837
Kart kan lastes ned og printes på egenhånd. Løypa blir også tilgjengelig i Livelox og appen UsynligO. Denne uka er det kun én løype, men framover prøver vi å legge ut løyper på flere nivåer.
NB! Husk at reglene for smittevern skal overholdes – hold avstand ingen felles oppv… Se mer
Eventor - Arrangementsinformasjon: Ukas løype uke 14 - Staupshaugen
EVENTOR.ORIENTERING.NO
Eventor – Arrangementsinformasjon: Ukas løype uke 14 – Staupshaugen
Løypa legges ut i Livelox og åpnes der søndag 5. april kl 20. Løypa er også tilgjengelig i appen UsynligO.NB! Husk reglene om smittevern – hold avstand, ingen felles oppvarming/nedjogging eller diskusjon av veivalg.Det er ingen markering på postene.