Eirin nr 2 i Hu og Hei.

Eirin Svanøe-Hafstad løp inn til andreplass i gårsdagens Gampeløp i Hu og Hei.  Det tradisjonsrike løpet er en ultralang distanse, med delvis ukjent lengde i Trondheims bymark.

Eirin brukte 2.29.32 på løypa, som i år gikk i flott høstvær. Vår nye løper Martine Åstebøl ble nummer 9, Marianne Langøygard 14, mens Camilla Hengebøl ble nummer 28.  58 løpere kom i mål, de siste på nesten 7 timer.

Herreklassen har en enda lengre løype.  Men det skremte ikke Tobias Alstad.  Junioren kom inn som nummer 11 blant garvede seniorer.  Tobias koste seg i skogen i litt over 4 og en halv time. Hermann Leithe og Rolf Alstad delte 36.plassen, Jo Langøygard ble nummer 48. Det var 81 løpere som kom seg til mål.  De siste på godt over 9 timer.