Tusen takk for oss!

O-avdelingen har fått dette brevet fra Mathilde Rundhaug og Martin Vister som nå har flyttet til Oslo.  Brevet er krydret med noen bilder fra arkivet.

Kjære alle Frolinger!

Studiene ved NTNU er ferdig, og som en del sikkert har fått med seg har Martin og jeg flyttet til Oslo pga. nye jobber. I den forbindelse er det naturlig for oss å søke seg til et mer lokalt treningsmiljø, og vår tid i Frol har derfor kommet til veis ende. Vi vil i denne mailen benytte anledningen til å takke så mye for mange fine år.  

Mathilde

I snart 7 år har jeg vært så heldig å få være en del av det fantastiske miljøet til Frol IL orientering. Sportslig har det vært en fin reise med både oppturer og nedturer.  Jeg har fått deltatt på treninger, samlinger og konkurranser med de aller beste fasilitetene på plass; trivelige lagkamerater, et profesjonelt trenerteam og et helt fantastisk støtteapparat. Det engasjementet dere viser til o-idretten er unikt. Sosialt har det også vært helt strålende. Jeg setter spesielt pris på alle frol-jentene som tok meg imot med åpne armer fra første stund.  Til tross for ta jeg  har vært mindre aktiv den siste tiden, har Frol alltid vært et miljø man kan komme tilbake til. Jeg vil også sende en stor takk til Fritjof, Arild og Morten som gjentatte ganger har hjulpet meg med å prestere både fysisk og mentalt. Det har vært lærerikt og givende å jobbe med dere. I tillegg vil jeg gi en ekstra stor takk til hele familien Sandstad som har hatt åpne dører på Ulve Vestre og alltid ønsket meg velkommen.

 

Martin

Etter noen år i Sveriges hovedstad ble Frol klubbadressen fra 2014. Årene som fulgte var fantastiske, og det var i denne perioden jeg personlig oppnådde mine beste resultater i karrieren. Det har treningskamerater og støtteapparat en stor del av æren for! Jeg vil første og fremst trekke frem de gode tankene og planene vi la sammen for å lykkes i de store stafettene, med kanskje 10mila i 2015 som høydepunktet og vårt gjennombrudd på herresiden. Konkrete og målrettede tiltak som en tøff lørdagsvall sitter for meg igjen som kjernen i det gode arbeidet for å bygge lagene både på herre- og damesiden. I tillegg er arbeidet hele klubben gjorde fram mot NM på hjemmebane i 2015 et fantastisk flott minne, hvor både arrangementet og resultatene stod til gull. Som en indre-østfolding fra gård har det også vært godt komme til Levanger, hvor man kjente seg hjemme mellom fjøslukt og pløgsle

 

Med nytt bosted i hovedstaden søker vi altså nå nye utfordringer, og Martin og jeg har bestemt oss for å bli en del av Tyrving IL. Arven fra Levanger har vi alltid med oss. Vi ønsker dere alle masse lykke til i fremtiden. Vi sees på o-løp!

 

Mvh

Mathilde og Martin

 

Øystein og Fritjof: Vi hadde satt pris på om dere ville videresendt denne mailen til resten av klubben.

…og her er Øysteins hilsen til Mathilde og Martin:

Hei!

Takk for mange fine år og opplevelser sammen med oss! Også takk til dere for gjensidig engasjement for å lykkes sammen som klubb. Dere har fra første stund tilført klubben kunnskap, holdninger og verdier som klubben skal bygge videre på. Og ikke minst en sosial tilstedeværelse som kommer til å bli savnet. Vi ønsker dere lykke til videre, både i og utenfor o-løypa. Gleder oss til å sette Tyrving på plass i fremtidige stafetter!

Øystein