3 X Alstad, og litt til.

Tobias fyller 17 år i dag. Og førsteårsjunioren syntes det kunne passe godt på en slik dag å banke seniorene i Frol. Som sagt så gjort. For første gang i sin unge karriere slo han både Ulf og Lars i en  viktig konkurranse, og tok KM-gull på mellomdistansen i Grong i dag.  Gratulerer!

Sindre Johannessen fra Freidig var riktignok raskest i seniorløypa i dag, men han teller ikke i KM for Nord-Trøndelag.  Dermed ble pallen seende slik ut i dag.  Og da spørs det om seniorene greier å karre seg øverst på pallen igjen ved et senere KM, eller om Tobias har tatt over tronen for godt.

Mellomste bror Alstad kunne ikke være mye dårligere. Magnus sikret seg gullet i H 13-14 med 11 sekunders margin.

Lillebror Jonas fikk ikke KM-gull, men vant H 11-12.  Han er for tida i knallform, og har knapt nok tid til å være nedpå bakken når han løper.

Og som om dette ikke var nok, løp moder Lena inn til seier i B-åpen. Her sammen med Heidi Krogstad Stendahl.

Ådne Krogstad Stendahl løp inn til sølv i H 15-16,  mens Magnhild Forseth tok gullet i D 60.  Her sammen med sølvjenta Magnhild Kvaal fra Verdal.