Gode løp av Mari og Tobias.

Parallelt med VM i Østfold har det blitt arrangert publikumsløp seks dager.  Og innlagt i disse har det vært to Norgescupløp for juniorene, med god internasjonal deltagelse.

Tobias Alstad ble nummer 6 i begge disse løpene. I det siste løpet som gikk på fredag, var han nummer 3 av de norske i klassen. Resultater.

OL- og VM-speaker Kjell Erik Kristiansen lot seg imponere over løpene til Tobias.

Mari Kilskar Grevskott, som ble nummer 35 i det første løpet, løp seg opp til en flott 16.plass i det andre. Der ble hun nummer 7 av de norske jentene. Resultater.

Mari diskuterer dagens veivalg med faderen.

På de andre konkurransedagene løp Tobias inn til 2.plass i H 17-18 Elite i det første publikumsløpet. I det tredje løpet ble han nummer 3 og beste norske.  Denne dagen klaffet det meste for Mari også, og det holdt til 5.plass i D 17-18 Elite som nest best av de norske.

Jo Forseth Indgaard løp også de to siste publikumsløpene og tok med seg to seiere blant seniorene.  Det best besøkte publikumsløpet samlet nesten 2500 deltagere.