Avskjedsord fra Jørgen

Etter 12 fantastiske år i Frol, hvor jeg har bodd i Trondheim i 11,5 av de, har jeg nå bestemt meg for at det er på tide på bytte til en klubb i Trondheim. Jeg har derfor meldt overgang til Sportsklubben Freidig og kommer til å representere de fra og med årets sesong. I den forbindelse ønsker jeg å takke for meg.

 En del lurte når jeg byttet til Frol vinteren 2007, et halvt år før jeg skulle flytte til Trondheim og miljøet rundt NTNU. På hjemmebane ble jeg nesten arveløs pga. bytte fra Namsos OK til “hovedfienden” Frol. Årsaken til klubbyttet var flere, men hovedsaklig var klubbyttet motivert av å komme til et større miljø med mulighet for å løpe stafetter (både 10mila og Jukola, men også NM). Jeg hadde også fått reise sammen med Frol på “påskesamlinga” til Spania i 2006 og likte både miljøet i klubben og det sportslige tilbudet. Grunnen til at jeg ble i 12 år er derimot alle de flotte personene i klubben. Dere ønsker jeg nå å takke etter 12 fantastiske år.

 Først ønsker jeg å si takk til alle funksjonærer som har stått på for at vi ivrigste har kunnet gjøre det vi synes er så morsomt, nemlig løpe orientering. Uten dere hadde vi hatt helt andre forutsetninger for vår aktivitet. Så takk til alle som har arrangert løp og treninger, dere som har gitt oss nye og oppdaterte kart, dere som står på for å rekruttere nye løpere, og alle andre som har gjort en innsats i driften av klubben. 

Ønsker også rette en stor takk til støtteapparatet som har lagt ned utallige timer slik at jeg har fått muligheten til å bli så god som jeg selv har ønsket/klart å bli. Takk til alle trenere og leder som har fartet Europa rundt for å gi oss løpere så gode muligheter for å prestere som overhodet mulig.

Jeg vil også takke alle løperne som har vært i klubben disse årene. Kameratskapet og det gode samholdet i løpergruppa er en av hovedgrunnene til at jeg har valgt å løpe for en Levanger-klubb alle disse årene jeg har bodd i Trondheim.

Jeg vil også takke alle som har sittet i sportslig utvalg sammen med meg de siste 6 årene. Det har vært en glede å jobbe sammen med dere for å tilrettelegge for så gode forhold som mulig for løperne i klubben.

Men aller mest ønsker jeg å takke for den store gjestfriheten jeg har møtt i klubben. Fra første dag er jeg blitt tatt svært godt imot og ved samlinger eller løp i Levanger og omegn har det aldri skortet på tilbud om overnatting, mulighet for en dusj eller en matbit. Denne gjestfriheten og de gode verdiene denne klubben er tuftet på har gitt meg gode og sunne verdier som jeg kommer til å ta med meg resten av livet. Så takk, ikke bare for alle de sportslige oppturene dere har gitt meg, men mest av alt for følelsen av samhørighet, kameratskap, gjestfriheten og de sunne verdiene jeg har fått med meg etter 12 år i klubben.

Vi sees nok på o-løp utover våren og høsten. Selv om jeg da kommer til å være kledd i Fredigs røde, gule og grå drakt, så vit at jeg for alltid kommer til å være blå og gul på innsiden. Tusen takk for 12 fantastiske år i Frol!

 

Jørgen