Landslagssamling i Østfold

Mens snøen laver ned i Trøndelag trener Paul i flotte barmarksforhold i Østfold. Landslagssamlingen var lagt dit med tanke på neste års VM. På programmet sto bla. to hardøkter som gir en god pekepinn på status i treningsarbeidet. Paul sier han er godt fornøyd med øktene og samtidig klart motivert til å gjøre jobben som skal til for å komme med til VM.

“For selv om kalenderen viser desember, temperaturen så vidt holder seg over frysepunktet og morgentåken knapt stiger over det som er igjen av tretopper etter at grunneieren har foretatt noen massive inngrep i form av nyhogst på det som for anledningen er start, mål og arena under hardøkten til landslaget – er det hevet over enhver tvil at det er alvor når startliste, GPS-tracking og kamp mot landslagskollegaer står på samlingsplanen.” Ivar Haugen, orientering.no.

Forberedelsene er med andre ord godt i gang og Paul ønsker å vise at han har noe å fare med med tanke på uttaket til mesterskapet. Paul tilhører gruppen Next-generation skog, som består av en gruppe yngre seniorløpere som spesialiserer seg på skogsdistanser. Paul planlegger også å gjennomføre flere samlinger i Østfold i vinter, dette for å være best mulig rustet mot mesterskapet som går av stabelen i midten av august neste år.

Hele intervjuet med Paul kan du gjøre her https://www.orientering.no/nyheter/jeg-er-helt-klart-motivert-til-a-gjore-jobben/

  

 

I tilegg til å ha en Frol-løper på landslaget har vi også med tre Frolinger i støtteapparatet! Kine Sofie som fysioterapaut, Ane Kjerstine som kokk og Håvard som lege. Klubben ønsker lykke til i forbredelsene mot VM!