Påmelding og program mimrekveld fredag 7. desember

Årets mimrekveld blir, som tidligere annonsert, avhold i komunestyresalen fredag 7. desember. Her kommer vi i sportslig til å bestille pizza og trenger derfor å vite hvor mange som kommer. Vi ønsker derfor at alle som har tenkt seg i vei melder seg på via følgende link: https://eventor.orientering.no/Activities/Show/2810

Programmet for mimrekvelden er som følger:
Vi starter kl. 18.00 i komunestyresalen med utdeling av priser og visning av en årskavalkade Fritjof har satt sammen av bilder og filmsnutter fra orienteringsåret 2018.
Deretter spiser vi pizza kl. 19.00 (sportslig bestiller pizza, husk påmelding via linken over). Her må alle huske å ta med egen drikke.
Etter maten fortsetter vi med prisene vi ikke rakk å dele ut innen maten ble servert.

Vi fortsetter med opplegg på lørdagen. Her er det mulig å slenge seg med hele, eller bare deler av opplegget. Her blir det treningsøkt med start oppvarming kl. 10.00 (dvs. ferdig skiftet og klar til å løpe kl. 10.00). Sted og type aktivitet blir bestemt etter møte i sportslig mandag 3. desember, men om føret tillater det satser vi på tradisjonell lørdagsvall (korte orienterings-sløyfer med fellesstart for hver nye sløyfe). Deretter samles vi på LevaFro for lunsj og samtaler om samlinger og organisering av reise til o-løp i 2019. Helga avsluttes deretter med landhockey i gymsalen på Frol barneskole kl. 15.00. Her håper vi mange har lyst til å stille.

Ivrige tilskuere klar for å spille neste kamp i fjorårets tøffe landhockey-turnering