Mimrekveld fredag 7. desember

Sprtslig komité har, tradisjon tro, tenkt å avholde mimrekveld også i år. Dette er en sosial kveld hvor vi ser tilbake på det som har skjedd i sesongen som er unnagjort, samt deler ut gjeve priser for innsatsen i forrige sesong (evt. for god innsats over flere sesonger). Om du sitter på noen gode blinkskudd fra årets sesong som du mener bør være med i en årskavalkade, send gjerne disse til Fritjof – fritsan(a)online.no (bytt ut (a) med @).

I år vil vi også ha et samarbeid med rekrutteringskomitéen, slik at dette skal bli en kveld for alle i klubben, både de helt ferske og de mest garvede.

Vi kommer tilbake med mer detaljert program når det nærmer seg, men ønsker å gå ut med datoen nå så fort som mulig slik at folk kan forsøke å sette av kvelden.

For neste års junior- og seniorløpere fortsetter helga med samling på lørdag, 8. desember. Her er planen å ta en titt framover mot sesongen 2019. Vi skal også forsøke å få til ei felles treningsøkt på formiddagen. Denne formidagsøkta blir lagt opp slik at neste års løpere i ungdommsklassene (13-16 år) også kan være med. Siden vi vet det er travle dager i desember kommer vi til å avslutte i rett tid på lørdag.

Så sett av fredagkvelden (+ lørdag) også kommer vi i sportlig tilbake med et mer detaljert program når helga nærmer seg.

Fornøyde vinnere av fjorårets “Gyldne O-sko”