Bli med på årets breddetur i Frol IL Orientering

Årets breddetur i Frol IL Orientering er til Midt-Norsk mesterskap på Oppdal, helga 24.-26. august. Dette blir en sosial tur, med mulighet til å bli kjent med alle løperne i klubben. Derfor ønsker vi at så mange som mulig blir med og vi ønsker å ha med oss både de ferskeste nybegynnerene og løperene som reiser land og strand for å løpe orienteringsløp.

Som overnatting denne helga har vi reservert plasser for 45 stk. på Bjerkeløkkja, et fantastisk fint bygdetun like utenfor Oppdal (vi bodde på samme sted under o-festivalen på Oppdal i fjor, for de som var med der). Mer informasjon ang. overnatting finner dere her: https://www.bjerkelokkja.no/

På fredagen er det sprint i Oppdal sentrum, lørdag er det langdistanse litt nord for Oppdal, og søndag er det stafett og lagkonkurranse fra samme arena som lørdagen (mulighet å løpe individuelle løyper på søndag om man ønsker det).
Stafetten er for løpere født før 2006, mens det for løpere født mellom 2006 og 2010 er en egen lagkonkurranse (lag på 3-5 deltakere, hvor det gjelder å samle mest mulig poeng i løpet av 45 minutter). Mer informasjon finnes i innbydelsen: https://eventor.orientering.no/Documents/Event/16304/2/Innbydelse
Når løpene nærmer vil dere finner mer detaljert informasjon ved å klikke dere inn på linkene til hvert enkelt løp (gitt under). Her vil det legges ut mer informasjon i listen med dokumenter (til høyre på sidene) når løpene nærmer seg.

For å få en oversikt over antall overnattingsplasser, samt lag til stafett/lagkonkurransen, ønsker vi at alle som vil være med melder seg på i Eventor eller sender mail til en av oss i sportslig (om du sender mail, angi om du ønsker å løpe stafett/lagkonkurranse i mailen). Internpåmeldingen i Eventor finner dere her: https://eventor.orientering.no/Activities/Show/2642

For å rekke påmeldingsfristen til stafetten har vi satt påmeldingsfrist på den interne påmeldingen til søndag 12. august.

Dere må selv melde dere på løpene. Dette gjøres i Eventor via lenkene under. Det er også mulig å melde seg direkteklasser, enten på forhånd via linkene under eller på arena på løpsdagen.
Sprint fredag: https://eventor.orientering.no/Events/Show/9330
Langdistanse lørdag: https://eventor.orientering.no/Events/Show/9350
Individuelle klasser søndag (for de som vil løpe, men ikke ønsker å løpe stafett): https://eventor.orientering.no/Events/Show/10246

Dette er et flott arrangement for hele familien og vi har reservert masse overnattingsplass, så her er det bare å melde seg på!