For et arrangement!!

Dagens KM sprint ble et av de beste o-arrangement en gammel o-løper har overvært. Konseptet med KM først, og resultatene derfra som seeding til knockoutsprint etterpå, ble en gedigen suksess. Takk til løpsleder Lars, løypelegger Isak, speaker Håvard og alle andre involverte for et forrykende arrangement!

At det ble sommer og sol, og at løpet gikk fra en nydelig arena gjorde o-dagen fullkommen.

Det var hektisk for arrangørene gjennom dagen, med KM først, oppsett av nye startlister til semifinaler og finaler, utsetting av nye poster mm.  Men alt ble håndtert prikkfritt.

Jørgen, Øystein, Hans og Gunnar har full kontroll på det tekniske. Jonny og Marit på løpskontoret.

Speakertårnet med Isa Mari, Jo og Håvard var i storform i dag, og bidro meget sterkt til at arrangementet ble så tett og spennende som det ble.  Godt jobba!  Foto: Per Ivar Skinderhaug.

Isak klar til å sette ut nye poster.

Maren vant KM senior.

Det sammen gjorde Ulf.  Her foran Oscar Lyngen og Espen Sundsvik. Foto: Per Ivar Skinderhaug.

Et knippe frolinger som tok KM-medaljer. F.v. Mari Kilskar Grevskott (gull i D 17-18), Magnus Alstad (Gull i H 13-14), Ulf F Indgaard (gull i H 21), Ådne Krogstad Stendahl (sølv i H 13-14), Tobias Alstad (gull i H 15-16) og Maren Grande (gull i D 21)

Pallen i H 21, Carl Petter, Ulf og Espen. Foto: Per Ivar Skinderhaug.

Fra semifinalen i knockout-sprinten. Starten har nettopp gått i ett av heatene, og Tobias tar teten. Foto: Per Ivar Skinderhaug.

“Innherred” var på plass på arena. Her intervjues Ulf av Roger Svendsen, mens Tobias venter på tur. Foto: Per Ivar Skinderhaug.

Se reportasje i “Innherred” her, med bl.a. video fra knockout-innspurten i H 15-16  der Tobias snubler på siste post.

Se reportasje nr 2 i “Innherred” her.

Fullstendige resultater fra KM her.

Se reportasje i orientering.no her.

Magnus og Ådne. Foto: Marit H Sandstad.

Semifinale i knockoutsprinten. F.v. Emma Arnesen, Byåsen, Maren Grande, Frol, Ingrid Lundanes, NTNUI, Kajsa Stina Sandstad, NTNUI. Foto : Marit H Sandstad