Lars og Eirin best

Lars S Skjeset og Eirin Svanøe-Hafstad ble best av våre under NM sprint på Hamar i dag.  Lars ble nummer 11 og Eirin nummer 18 i seniorklassene. Lars kom i mål 41 sekunder fra medalje etter et jevnt godt løp.  Eirin var uheldig med veivalget til andreposten, og tapte bortimot 40 sekunder på det.  Etter det løp hun meget godt, og kom i likhet med Lars inn til premieplass.  Carl Petter Lyngen ble nummer 25 i finalen.  Bilde: (Kine Sofie og Eirin diskuterer løypa etter målgang)

Hele 370 løpere stilte til start i årets NM. Og det ble knallhard kniving i forsøksheatene om å komme videre til finale.  10 løpere i hvert heat i de forskjellige klassene gikk videre.  Maren Grande ble nummer 11 i sitt heat, Stian Sundsvik nummer 12 og Johan A Bjørnaas nummer 13 som de som var nærmest finale av våre.

I morgen er det stafett, også det i Hamar sentrum.