Jo vant Hu&Hei.

O-sesongen er liksom ikke helt over før NTNUI har arrangert Hu&Hei i Bymarka. Denne styrkeprøven med vinnertid på over 2,5 timer i dameklassen, og en time mer i herreklassen, er en klassiker. Og det er stort bare å ha gjennomført. Å vinne er forbeholdt de få. (Bildet: Jo og Ingrid med vandrepremiene som gjør seg godt på en bitteliten hybel)

Flere av våre løpere viser meget god høstform, så kanskje er det for tidlig å avslutte sesongen allerede nå. Det er jo bare 7 måneder siden den startet. Etter at Jo vant et fjell-løp i Åre forrige helg, har formpila vist bare en vei. Lørdag holdt dette til en klar seier i Hu&Hei.

Audun Heimdal fra Konnerud var over 8 minutter bak på andreplass.  Ulf og Carl Petter viste også styrke.  Ulf med 4. plass, og Carl Petter med 8.plass.

Carl Petter i aksjon.

Johan Asphjell Bjørnaas studerer kartet etter å ha tegnet inn en ny post.

150 herreløpere stilte til start. Og som vanlig savner arrangørene Carl Gustav Armfeldt fra NTHI i mål, selv et drøyt døgn etter at Jo stemplet inn.

Men tro ikke at våre damer var dårligere enn gutta.  Maren og Eirin (bildet) er i høstslag etter en lengre jakttur forrige helg.  Og utbyttet ble nok bedre denne helga med delt 3.plass. Sterkt!!  Ingrid Gulbrandsen fra NTNUI vant foran Astrid Øyre Slind. Dameklassen telte 92 løpere.

Tobias Alstad løp inn til 7.plass i ungdommenes parkonkurranse, etter 3 timer og 20 minutter i skogen. Hu&Hei er laaaangt.