Langrenn

Velkommen til Frol IL langrenn. Langrennsgruppa har ca. 250 utøvere som deltar på klubbrenn og treninger i klubbens regi.

Klubbrenn, Frolkarusellen er for alle aldre. Det arrangeres 4-6 renn pr. år i perioden januar – mars.

Det kjøres organisert trening høst og vinter. Rulleskitreninger starter i september og varer til snøen kommer. Når vinteren og snøen har kommet avholdes det to skitreninger i uka, mandager og torsdager. Har også en skileikgruppe for de som er yngre, mandager med oppmøte ved Frol skole, og når snøen kommer blir det i tillegg skileik på torsdager i skisenteret.

Ved deltakelse på kretsrenn dekker klubben påmeldingsavgiften, så fremt at utøveren er registrert som medlem i FROL IL og har betalt aktivitetsavgift.  Påmelding gjøres via iSonen, hver enkelt utøver må registrere seg og lage seg en egen bruker.

Alle utøvere som har fyllt 13 år må betale skilisens for å kunne delta på kretsrenn, Midt-Norsk, hovedlandsrenn ect. Trenger man lisens og ikke har betalt dette tidligere, meld fra til leder i skiavdelingen for å få ordnet dette.

Alle som skal delta på hovedlandsrenn , norgescup ect må må kjøpe seg en egen EMIT brikke. Frol IL oppfordrer alle som går i 13 årsklassen og eldre til å kjøpe egen brikke. Leie av brikke der tidtakerbrikke benyttes vil bli belastet hver enkelt utøver, fra 13 år og eldre.

Frol IL ski- og skiskytteravdeling dekker utgifter etter følgende retningslinjer:

Retningslinjer for dekning Frol IL ski og skiskyting 2023-2024