Nybegynnerkurs i orientering

Frol IL Orientering ønsker velkommen til nybegynnerkurs i orientering. Da vi er midt i en pandemi må vi tenke litt nytt og tilbyr derfor i år et gratis og alternativt nybegynnerkurs med digital undervisning første kveld og praktisk oppfølging 2 kvelder ifbm med orienteringsløp.

 

  • Varighet: 3 kurskvelder. Teorikveld på nett og 2 praktiske kvelder i forbindelse med klubbløpet O-sjuern. Alle dager kl 18.00
  • Datoer: Teorikveld 12/4, O7 nr 1 14/4 Staupshaugen, O7 nr 2 21/4 Børsåsen.
  • Passer for: Alle fra 9 år og opp til 20 år grunnet coronarestriksjoner.
  • Pris: Gratis
  • Alle som ønsker det får tilbud om å kjøpe en brikkepakke som inkluderer orienteringsbrikke og kompass til kr 500. Må betales på forhånd via VIPS: 648 358 og utleveres på første praktiske kveld.
  • Elektronisk påmelding inkludert e-post, navn og alder på nybegynner under arrangement på facebook eller ved kontakt med leder rekrutteringskomiteen

 

 

Leik og morr-O

I år også vil det bli egne rekruttreninger, Leik og morr-O, for barn i barneskolealder. Dette er et opplegg preget av mye leik, og ikke nødvendigvis bare «kart og kompass».

 

Treningene vil foregå på mandager kl. 18 ved Frol barneskole, og første trening blir 26.april.

Deretter datoer vår: 3.mai, 10.mai, 31.mai og 7.juni

Datoer for høst: 23.august, 30. august, 6. september, 13.september

Dette er et GRATIS tilbud, men vi vil oppfordre alle til å melde seg inn i Frol IL.

Kom å bli med, også du som ikke har vært på nybegynnerkurs!

Legg deg gjerne til i Facebook-gruppa vår «Frol Orientering – Rekruttering» også. Der vil du til enhver tid finne relevant informasjon om klubbløp, treninger etc., samt at du kan stille spørsmål til oss i rekrutteringskomitéen.

 

 

Lurer du på noe?

Kontakt leder i rekrutteringskomitéen, Gro Teodorsen tlf: 95900400/[email protected]