Knallsterk VM-søknad.

Frol-løperne løp meget godt på dagens VM-granskingsløp over mellomdistanse i Halden. Yngve (bildet) og Paul ble nummer 2 og 3, Stian nr 11 og Jo nummer 17.  Med slike plasseringer blir det spennende å følge VM-uttaket framover.

Avslutningen av dagens mellomdistanse ble en triller.  Olav Lundanes som vinner alt for tiden, startet 2 minutter bak Yngve.  Men greide aldri å få kontakt med Yngve gjennom skogen. Stian, Paul og andre VM-aktuelle løpere startet på rekke og rad bak Lundanes igjen. Via GPS kunne vi følge løperne hele tiden. Ved passering arena etter 4,4 km lå Paul på 3.plass og Yngve nr 6. På neste passeringspost 900 meter senere lå Paul på 2.plass og Yngve var nr 3.  Da hadde vi via GPS sett at Anders Norberg hadde dratt ut på siste sløyfa i feil retning, og at Magne Dæhli bommet på posten etter arenapasseringa.  Dermed åpnet det seg en gylden anledning for våre løpere til å sikre seg pallplass.  Og den tok de godt vare på!

Løperne er godt fornøyde med dagen.  Samtidig vet vi at de fortsatt har mer å gå på etter sykdom og skader på forsommeren.  Og om Stian hadde gått litt renere på den siste sløyfa hadde han faktisk vært med i kampen om 4. til 5.plassen.

Se løpet på GPS her.

Se reportasje i T-A her.  NB:  De norske løperne hadde ikke den samme løypa som de andre landslagene konkurrert i i dag, slik T-A skriver.