Yngve nr 7 på VM-gransking.

Yngve Skogstad ble best av våre løpere under VM-granskingsløpene på langdistanse i Halden i går.  Paul Sirum ble nummer 11 og Jo Forseth Indgaard nr 14.  Stian var uheldig i starten, og valgte å stå av og spare seg til morgendagens mellomdistanse.  Paul lå lenge og kjempet om en 5.plass. Men en stor feil mot en av de siste postene kostet 4 minutter, så da var løpet kjørt. Yngve hadde motsatt utvikling på sitt løp.  Etter en dårlig start løp han seg stadig oppover på resultatlista.

Olav Lundanes vant “som ventet” løpet, med Magne Dæhli halvminuttet bak.  Disse to er sikre på å få løpe langdistansen i VM. Så spørs det hvem som får de to neste plassene. Kasper Fosser, som er opptatt med junior-VM, kan være en løper som får sjansen her.

Søndag er det klart for mellomdistanse, og våre løpere kommer til å gi jernet en gang til.