Hyggelig avslutningskveld

Tradisjonen tro ble ski og skiskyttersesongen avsluttet med en hyggekveld oppe i idrettshytta. Pizza, brus og sjokoladekake sto på menyen, samt utdeling av diverse utmerkelser.

Bente takket av sesongen med en liten oppsummering av det som har skjedd i løpet av den snørike og flotte vinteren vi har lagt bak oss. Særlig nevnes Mari Kilskar Grevskott sitt NM gull i skiskyting og Espen Sundsvik sin meget sterke 15. plass på 50 km i NM sist helg.

Blant de yngste har det vært stor iver og treningsvilje, og alle har vist god framgang i løpet av sesongen. Vi kunne  ønsket oss noen flere deltakere på renn ute i kretsen og kanskje kan kveldens evalueringsrunde bidra i så måte til neste sesong.

Skileiken har jevnt over hatt godt oppmøte av ivrige unger. Supert at vi har hatt snø nok til å gjennomføre både skileik og treninger på ski hver uke fra begynnelsen av desember. Og enda kunne vi holdt på en stund…

Årets utøverpris gikk til skiskytter Johannes Furunes. En meget verdig vinner av prisen!

Det ble også delt ut premie til alle mellom 11 og 16 år som har deltatt på 6 eller flere sone/kretsrenn. I år var premien en flott tights. Disse hadde gjort seg fortjent til den: Henrik Furunes, Johannes Furunes, Eivind Haugnes, Leo Dalen, Mathea Guddingsmo, Isak Framstad Holden og Martin Brenne Blomsø

På bildet: Bente, Johannes Furunes, Henrik Furunes, Leo Dalen, Eivind Haugnes og Mathea Guddingsmo.