Gode prestasjoner!

Sist helg gikk våre langrennsjuniorer og seniorer  Nord Norsk Mesterskap og Storlirenn. Og de stod for sterke prestasjoner.

NNM gikk i Mosjøen. fredag var det 7,5 km fristilsløp. Der gikk Espen helt til topps i senior(her var det løpere med langt færre fis-poeng som var med), Magnus ble nummer 2 i 19/20(ledet lenge, men fikk det litt tungt på slutten) . Oddmund og Marius var også med, men hadde en tyngre dag i løypa.

Lørdag var det 15/20/30km klassisk fellesstart . De eldste gikk sterke løp da også. Magnus ble nr 2 da også(2 sek bak seieren), Espen ble nr 5(men mye nærmere tet enn tidligere klassisk løp.) De yngste juniorene slet litt den dagen også.

Søndag gikk Oddmund og marius 2-mannsstafett, og der slo de til med en sterk 2 plass i junior.

Da hadde Magnus og Espen dratt oppover til Meråker og Storlirenn. Gutta hadde fortsatt krutt i beina. Espen gikk inn til sterk 4.plass i senior, ca 45 sek bak Jan Thomas Jenssen . Magnus ble nr 4 i juniorklassen. Line stilte også der, og tok en sterk 4 plass i damer senior, ca minuttet bak beste dame.

Nå blir det påskefri for løperne- før det blir NM del 2/junioravslutning  i Alta helga etter påske. Der stiller alle disse 5!