NC /SC senior

Våre 2 langrennsseniorer har i løpet av de 2 siste ukene gått 6 renn i norges cup/skandinavisk cup.

9.-11. februar var det norges cup på Åsen(Oslo).

Der gikk de sprint, 20/30km klassisk og 10/15 km fri. Line skaffet seg sine første norges cup poeng med å bli nr 28 og 25 på de to lengste distansene. Espen gikk sitt beste klassiskløp så langt, og ble nr 46. Gikk også et godt løp i friteknikk, ble nr 39(med et litt heldigere startnummer kunne poeng ha vært innen rekkevidde.)

Nå sist helg var det skandinavisk cup/norges cup i Granåsen, men mange løpere fra Sverige og Finland også. Der var det en mini tour. Sprint fri på fredag, klassisk 5/10 km lørdag og 10/15 km jaktstart på søndag. De to første dagene gikk det sånn passe, og begge gledet seg til å få på skøyteskiene på søndag. Begge startet et stykke ut i feltet, og det ble mange løpere å passere. Line passerte ca 20 løpere og ble til slutt nr 65( av totalt 110)                                                                                                                                             Espen  ble tilslutt nr 87(av 210) etter å ha passert ca 30 løpere.

Neste viktige konkurranse for de er NM del 2 i Alta etter påske. Da er det bl.a. 30/50 km fristil- noe de begge gleder seg til.