Informasjon om skisesongen 23/24

Vinteren nærmer seg og ny skisesong er snart i gang. I høst har vi fra slutten av august gjennomført to fellestreninger i uka, på mandager og torsdager. Etter høstferien har også skileikgruppa for de yngste kommet i gang med mandagstreningene, og det meldes om bra oppmøte og høy aktivitet på den gruppa. Håper alle disse blir med videre utover vinteren når snøen kommer og treningene blir på ski i skianlegget.

Vi arrangerte søndag 22 oktober en dagsamling på skihytta, samlingen var tilpasset alle aldersgrupper og markerte en oppstart på skisesongen 23/24. Bra oppmøte på denne samlinga, der alle fikk prøvd seg på ulike øvelser på første økt, før vi avsluttet med felles løpetur til Skallen på andre økt.

Nå til helga 24. – 26. november drar mange av oss på samling til Vålådalen, der det meldes om mye snø og mange kilometer med oppkjørte skiløyper.  For mange i klubben blir denne helga de første dagene på ski denne sesongen, og det skal bli bra å komme på ski igjen etter mange måneder med barmarkstrening.

Planlegger også en samling helga 19. – 21. januar, mer info om denne kommer senere.

Allerede første helga i desember starter rennsesongen med Lånkerennet i Selbuskogen skisenter 2. desember. Håper mange Frolinger stiller til start der.

Vi arrangerer også to kretsrenn selv, Skallrennet og Frolsprinten, disse inngår i NTE-cup (13-16 år) Begge rennene har konkurranseklasser fra 8 år og eldre (født 2016 og tidligere), nytt av året på Skallrennet er egen trimklasse, slik at de som er yngre også kan få gå skirenn. For mer info og påmelding til Skallrennet: https://isonen.no/event/clmgjnm4s00uq8m01p7vl6qf9/

Link til terminliste for sesongens kretsrenn ligger under fanen langrenn på hjemmesiden til skiavdelingen. Der man klikker seg inn på ønsket renn og melder seg på gjennom iSonen. Alle utøvere som stiller på 5 eller flere kretsrenn vil bli premiert etter endt sesong!

Sesongplan, mannskapsliste og terminliste Frol-og Levangerkarusell 23/24 vil bli lagt ut så fort de er klare.