Informasjon om allidrett vinter/vår 2021

Informasjon om oppstart etter jul og aktiviteter vinter/vår 2021

Det blir ingen allidrett i uke 1 og 2 (frem til 17.Januar) på grunn av smittesituasjonen. Vi følger anbefalingene fra myndigheter/kommune, og vurder situasjonen utover. Vi krysser fingrene for oppstart i uke 3.

Følg med på facebooksidene våre for oppdateringer:

For 2013-kullet: Søk opp “Frol IL Allidrett Kull 2013”. Her finner du også link til egne sider for gutte- og jentegruppene.

For 2014-kullet: Søk opp “Frol Il Allidrett Kull 2014” – felles informasjonsside for alle født 2014 (1.klassinger).

For 2013-kullet vil det bli noe håndball også på nyåret. Forhåpentligvis blir det mulighet til å delta på håndballcup også. I tillegg vil de ha skiaktivitet i samarbeid med skigruppa. Treningstider i gymsalen på Frol, jenter: Mandager 17-18. Gutter: Onsdager 17-18. Når det blir skileik vil dette foregå i Storlidalen skisenter (Vulusjøen) på torsdager, om det ikke blir forhold rundt skolen. Oppdateringer og mer informasjon legges ut på facebooksidene.

For 2014-kullet vil vi starte opp med skileik sammen med skigruppa i Frol IL. Så lenge det ikke er forhold her nede i i byen vil treningene foregå i Storlidalen skisenter (Vulusjøen) på torsdager kl 17-18. Det blir grøtservering for alle etter endt skileik. En flott tilbud som går hele vinteren i regi av skigruppa. Vi oppfordrer foreldre til å stille med ski 🙂 Etter en periode med ski vil det bli gymsalaktivitet som tidligere i gymsalen på Frol. Treningstid er tirsdager 16-17. På grunn av stor deltakelse vil vi bli nødt til å dele opp i grupper, hvor noen er ute. Detaljert plan og oppdatert informasjon legges ut på facebooksiden. Følg med der!

 

NB! Skigruppa arrangerer Frol Skikarusell ca annenhver onsdag utover vinteren. Sjekk ut siden deres her på frolil.no for mer informasjon og påmelding.