Eirin best av våre lørdag, Isak søndag.

Eirin Svanøe-Hafstad løp godt, og ble nummer 5 på lørdagens mellomdistanse i Tour de Trondheim.  Ingeborg Eide fra Byåsen vant klassen.  Junioren Mari Kilskar Grevskott ble nummer 13, så NM-formen begynner å nærme seg.  Eef van Dongen blir bare bedre og bedre også i skogsorientering. Lørdag ble hun nummer 16 på mellomdistansen.

Carl Petter Lyngen ble best av våre blant herrene med sin 11.plass. Junioren Mats Eidsmo fra Freidig imponerte stort, og slo alle seniorene. Sindre Johannessen ble nummer 17, Isak Bergset nr 20, og Håvard Vassenden nr 30.

Søndag tok Isak Bergset kraftig revansje med å bli nummer 3 på langdistansen. Svenske Anton Sjökvist, som løper for Fredrikstad SK, vant to minutter foran Isak. Også Håvard Vassenden revansjerte seg fra lørdagens bom på førstepost. I dag satt o-teknikken igjen. Da holdt det til en 7.plass.

Torsdag starter årets NM-uke i Malvik.  Første løpsøvelse er nettopp langdistanse.  Så da er det bare å håpe at helgas konkurranser er godt ute av beina.