Skiskyttersprint 14. mars

AVLYSNING
Vi er desverre nødt til å avlyse Trøndercupen på lørdag på Frolfjellet skisenter. Kommuneoverlegen har i dag lagt ut at alle samlinger med over 30 personer må avlyses. Har fått bekreftet dette også pr telefon.
De skriver på hjemmesiden: “Arrangementer som samler mange mennesker, kan gi grunnlag for stor smittespredning. Levanger kommune ønsker å legge seg på en streng linje, ikke minst for å hindre smitte til sårbare grupper og inn i sykehus og sykehjem.

Samlinger i offentlige eller private regi med over 30 personer avlyses. Dette inkluderer også kultur og idrett.”
Vi beklager på det sterkeste til alle som er påmeldt, men dette er noe vi ikke rår over.

 

Velkommen til skiskyttersprint og Trøndercup 6 i Frolfjellet skisenter 14. mars.

Her legges det ut informasjon i forkant av rennet.

NB: Vi har endret til bare 1 innskyting samtidig som vi forskyver denne til kl 1000. Oppdatert innbydelse i linken under.

Forholdsregler i forhold til Korona-virus:

Vi forholder oss til det som myndighetene sier angående arrangement. Pr i dag er det ingen spesielle restriksjoner rundt arrangement i Levanger Kommune. Men i forhold til det som er meldt i media i kveld, tirsdag, har vi gjennomført en risikovurdering rundt arrangementet.

Vi ber alle om å kle seg godt slik at dere kan være utendørs det meste av tiden. Kiosk vil bli flyttet utendørs. Vi ønsker å unngå håndhilsing og klemming under premieutdeling. Dette vil det også bli opplyst om før premieutdelingene starter. Legger også ved informasjonsskrivet fra FHI om hvordan unngå smitte.

Innbydelse:

innbydelse-Sprint TC6 14.03.20

Løypebeskrivelser:

klasseoppesett TC6

Løypekart 0.7 km

1km

1.5 km Storlivollen

Løypekart 2.0 km

Løypekart 2.5 km

3,3 km

Arenakart:

Innskytingsskiver:

 

Startlister:

 

Resultater: