LM Midt-Norge og Innherredskarusell skiskyting

Det har vært en uke med mye skiskyting.

Forrige helg arrangerte Byåsen LM for Midt-Norge i skiskyting.  Lørdag var det sprint og hele 7 deltakere fra Frol. Magnus Gjemmble Matberg og Emil Brenne Blomsø klinket til med 2 fulle hus på skytingen. Mathea Guddingsmo tok sølv. Også alle de andre deltakerne leverte gode prestasjoner denne dagen.

Søndag  var det normaldistanse med 4 deltakere fra Frol. Også denne dagen skjøt Emil Brenne Blomsø fult hus med meget varierende vindforhold. Henrik Furunes gikk inn til en flott 6. plass og Leo Dalen gikk inn til flott 8. plass i en stor gutteklasse. Martin Brenne Blomsø leverte også et veldig godt løp i G12.

Onsdag arrangerte vi Innherredskarusell i skiskyting. Også denne kvelden var vi godt representert med 7 deltakere. Aksel Mathias Rønning debuterte på skiskytterrenn med fult hus i et renn hvor det var både vind og snø. Even Matberg gjorde comeback i fin stil. Det var også god skyting og gode prestasjoner av de andre deltakerne fra Frol. I klasse 2 ble det 2. plass til Henrik Furunes og 3. plass til Leo Dalen.