-Alle løperne våre i mål!

Lederne for den store NTOK-troppen med ungdomsløpere som er i Halden, rapporterer at alle løperne som var med på dagens stafett kom i mål, og alle hadde kvittert på samtlige poster.  (Bilde: Spent gjeng før start i dagens stafett)

-Det er vi strålende fornøyd med, kan lederne fortelle.

-Østfoldterrenget er helt ulikt det terrenget våre løpere er vant til i Nord-Trøndelag. Derfor var vi obs på at her kom det til å bli o-tekniske utfordringer flere av løperne trolig ikke hadde møtt tidligere. Og det stemte. Derfor er vi stolte av at alle kom i mål. Og at alle hadde funnet sine poster.  I ettermiddag skal vi ta med ungdommene ut på trening i et annet terrreng her nede. Det gjelder å lære dem så mye som mulig om denne terrengtypen med tanke på bl.a. kommende Hovedløp.  Ungdommene tar det med godt humør, og det er en utrolig fin gjeng å ha med seg på tur, sies det samstemt.

Resultatene fra dagens stafett er dessverre ikke klare enda. Tekniske problemer for arrangørene har ført til at premieutdelinga er utsatt til i morgen. Det vi vet er at ingen av NTOK-lagene vant. Men så lenge humøret er på topp spiller ikke det så stor rolle i gjengen. Hele 7 lag fra NTOK var med i dag. Gro og Kine Sofie har sendt over noen bilder.