Gode løp i Østerdalen.

Bilde: Klasseseire fredag til Jonas Alstad i H 15-16, Oda Scheele, Nydalens SK i D 21, og Tobias Alstad i H 21.

Seks Frol-løpere tok turen sørover til sommerløpene i Nord-Østerdal sist uke. Løpene ble avsluttet med langdistanse på søndag, mens det var mellomdistanse de to første dagene.

Jonas Alstad vant H 15-16 fredag og lørdag. Tobias Alstad vant fredag, og ble nummer 5 og 7 de to siste dagene i herrer senior. Yngve Skogstad, som nå løper for Mo OK, er også i form. Han ble nummer 3 0g 4 fredag og lørdag. Søndag var han helt suveren på langdistansen og vant med over 3 minutter foran Anders Vestøl fra NTNUI.  Rolf Alstad gjorde flere gode løp i H40.  Best med en 2.plass på lørdag.  Artig var det også at Carl Petter Lyngen og Camilla Hengebøl var med på løp igjen.