Bestilling av klubbtøy fra Trimtex – siste mulighet i 2023!

Hei alle!

O-gruppas klubbtøy leveres av Trimtex og bestilles i deres nettbutikk for våre medlemmer. Nettbutikken vil være åpen til og med søndag 7. mai. Estimert leveringstidspunkt for tøy bestilt i denne runden er uke 25.

Vi understreker at dette er sesongens siste mulighet til å bestille klubbtøy fra Trimtex – neste bestillingsmulighet blir våren 2024.

Ønsker du å prøve størrelser, må du spørre noen som har klær fra før, klubben har ikke liggende prøveklær.  Vi anbefaler å gå sammen flere om samme bestilling for å spare fraktomkostninger.

Info fra Trimtex under:

*****************************************************************************************************

Det er viktig å bestille innen tidsfristen. Vi kan dessverre ikke legge til ordre som kommer inn etter team shoppen er stengt.

Vi gir deg her en rask innføring i hvordan du logger deg inn og handler i nettbutikken vi har satt opp for din bedrift eller klubb: Se her

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/search?cgid=TS0001700

Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

«Teamkode for innmelding» trykk «Logg inn»

Hvis du skulle komme bort fra siden, kan du logge inn med aktiveringskode/teamkode: Frol23

Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, se vår informasjonsfilm her.

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på [email protected] eller per telefon 37 26 91 00.