Starten på sentrumsløpet i Oslo 28. august. Foto: Kjell Vigestad

Flere frolinger har deltatt på løpskonkurranser i august og september.

EcoTrail Oslo

Even Magnus og Hallgeir løp EcoTrail Oslo 10km lørdag 7. august.

Løpet hadde start på Lysaker og fulgte sjøen om Bygdøy, Aker Brygge og Akershus festning til målgang på Langkaia ved Bjørvika.

Hallgeir vant løpet på tiden 35.12, mens Even Magnus ble nummer 4 på tiden 36.32.

Se bilder under og resultater her

Bergen City Maraton og Sentrumsløpet

Even Magnus og Margrete løp begge halvmaraton under Bergen City Maraton 28. august.

Even Magnus satte pers med ca. 6min og løp inn til tiden 1.23.20, mens Margrete løp på tiden 2.01.09.

Totalt 2387 løpere fullførte halvmaraton-distansen under BCM, som har start- og målgang på Bryggen i Bergen.

I Oslo denne dagen løp Hallgeir inn til 25. plass av 2406 deltagere på Sentrumsløpet(10km) på tiden 33.47.

Løpet har start på Karl Johan, og løypa går forbi slottet ut til Frognerparken, før den slynger seg nedover til Bygdøy Allé, over Rådhusplassen og inn til målgang på Karl Johan.

Dynafit Hardangervidda Marathon

4. september fullførte Even Magnus og Ingrid Kristine halvmaraton-distansen under Hardangervidda Marathon.

Løpet er et svært krevende terrengløp hvor deltagerne må forsere drøye 900hm i løpet av 21km i krevende fjellterreng.

Likevel er dette for de fleste verdt strevet da løypa strekker seg gjennom fantastiske omgivelser på Hardangervidda, med tidvis formidabel utsikt utover fjellheimen.

Even Magnus løp inn til 11. plass totalt på tiden 2.17.25, mens Ingrid Kristine løp inn til 24. plass i kvinneklassen på tiden 3.18.49.

Løpet består også av en ultra(95km)- og en maratondistanse.

Totalt fullførte 184 deltagere halvmaraton, 186 maraton og 62 Ultra.

Hallgeir og Even Magnus etter fullført EcoTrail Oslo 10km. Hallgeir med seier og Even Magnus med 4. plass.

Hallgeir med 33.47 på Sentrumsløpet i Oslo.

Øverst: Even Magnus ved passering halvveis på halvmaraton under BCM.

Over: Even Magnus og Margrete i mål etter løpte 21,1 km i Bergens gater.

Even Magnus(389) og Ingrid Kristine(405) ved Vøringsfossen, før start på halvmaraton over Hardangervidda.