Olavstafetten 2017

Smilende og fornøyde frolinger etter endt dyst. Fantastisk å være på tur sammen med en sånn gjeng!
1. rekke: Kine Myhre, Margrete Aspli, Sigrid Hallem, Marta Skrove, Eline Kvåle Sakshaug, Mari Kilskar Grevskott, Nora Oline Flatås.
Bak fra venstre: Rolf Eriksson (lagleder), Martin Grønli, Ole Woldseth Ytterli, Martin Vister, Hallgeir Aspli, Marius Østraat Røkke, Carl Petter Lyngen, Emiliano Vuillermoz.
Det var meget god deltakelse i årets Olavstafett. Alle de beste trønderske seniorlagene sto på startstreken, og hele 7 av de 10 beste herrelagene i stiller i årets eliteklasse i Holmenkollstafetten.

I kvinneklassen var som ventet Strindheim suveren. De har da også 3. og 5. plass i de to siste kollen stafettene. Namdal løpeklubb, som også skal løpe i eliteklassen i kollen, kom på 3., mens Frol fikk en flott 5. plass, knepent slått av arrangørklubben Trondheim friidrett.

I herreheatet sto det hele 30 løpere på startstreken. På forhånd var det ventet at det ville bli en kamp mellom eliteklubbene Strindheim og Steinkjer – men Mosvik IL ville det annerledes. De har hentet inn mange nye skistjerner i år og satser stort på Holmenkollstafetten. Overraskende for alle, bortsett fra «Skikongen» selv, holdt det til relativt kontrollert seier foran Steinkjer. Frolherrene plasserte seg som nr. 9 i det gode selskap, 3 sek bak Rindal IL som også skal løpe i eliteklassen i kollen.

Alt i alt – en flott stafettopplevelse for alle – og et unisont ønske om å delta i flere stafetter utover sesongen.

Rolf