Tobias nummer 9 i dag.

Tobias Alstad løp inn til 9.plass på dagens sprint i student-VM. Med det ble han nest best av de norske. Franske Guilhem Verove vant, 2 sekunder foran Benjamin Näslund fra Sverige.  Tobias var 20 sekunder bak vinneren.  Martin Vehus Skjerve ble nummer 48.

Tobias har følgende kommentar til eget løp:

-Det ble et godt gjennomført løp, etter planen. Men jeg ser at jeg ble for defensiv i starten. Løp rett og slett for sakte til de første postene. Jeg fikk opp farten etterhvert, og løp meg godt oppover på resultatlista. Alt i alt godt fornøyd med å komme meg gjennom uten de store feilene.

Fredag er det sprintstafett, der Tobias løper 3.etappe på det norske førstelaget. Martin løper ikke stafetten, men får forberede seg til det han liker best, nemlig skogsdistansene.

Reportasje på orientering.no med løyper og resultater her.