Bli medlem

HER FINNER DU INFORMASJON OM PRISER MEDLEMSKAP I FROL IL.

Frol idrettslag har allidrett-, friidrett-, handball-, orientering-, ski/skiskyting- og trimavdeling.  Ved å være betalende medlem i Frol idrettslag støtter du lagets arbeid for medlemmer og allmennheten både i bredde og topp.

Medlemskapet er obligatorisk for å delta i trening og kamper i lagidretter. Lagets forsikringer vil ikke gjelde om medlemskapet ikke er gyldig, og lag kan i verste fall bli disket om ikke kontingenten er i orden. Medlemskap kan også gi rabatt ved deltakelse i enkelte aktiviteter. Det gis også medlemsrabatt hos vår samarbeidspartner G-sport på Magneten.

Kontingenten for 2017 vil bli krevd inn via Min Idrett. De som er registrert med mailadresse i Min Idrett vil motta melding om betalingskrav som ligger i Min Idrett. Vi oppfordrer alle medlemmer til å gå inn på Min Idrett og oppdatere opplysninger. De som ikke er registrert med mailadresse vil ved utgangen av februar 2017 få utlevert giro med medlemskontingent.

Dersom du får problemer eller trenger hjelp finnes det flere muligheter!

Informasjon om Min idrett: https://itinfo.nif.no/Min_idrett

Tekniske spørsmål skal rettes til Idrettens support på telefon 03615 (kl. 08.00-20.00) eller e-post [email protected]

Medlemskontingent for 2017

Voksen: Kr. 250,-. Barn (til og med det året man fyller 18): kr. 150,-. Familie (inntil 2 voksne og alle barn tom 18 år): kr. 600,-

Medlemskapet gjelder for kalenderåret (dvs. følger ikke sesongen for vinteraktive idretter).

  • De som har betalt familiekontingent innen 15.02.17vil bli med på trekking av et gavekort på G-sport Magneten pålydende kr 1 000.
  • De som har betalt årskontingent for barn eller enkeltmedlemmer innen 15.02.17 vil bli med på trekking av gavekort på G-sport Magneten pålydende kr 500.

Alle innmeldinger og utmeldinger skjer via Min Idrett på www.minidrett.no

Ved spørsmål rundt medlemskap er det bare å sende mail til Jostein Nordvoll

 

Frol IL Medlemsregisteret
v/Jostein Nordvoll