Ludvig og Tobias nr 2 i dag.

Ludvig Langøygard har virkelig fått fram en imponerende høstform. Først ble han klokket inn på 1.14 på halvmaraton i Trondheim, før han like etterpå satte pers på 3000 meter med 8.54.72. Og i dag ble det ny pers plasseringsmessig i 16-årsklassen i orientering med 2.plass i finalen i O-idol. Som han selv sa det på bygdakampen onsdag: “Bare æ bynne å træff postan nu så ska det gå unna!”  Og det gjorde det i dag. Rett nok var vinneren Mathias Reinertsen Leroyer fra Freidig suveren i dag. Men han har vunnet nesten alle sine o-løp gjennom hele sesongen. Bortsett fra når Jonas Alstad har slått han.  Jonas lyktes ikke helt i dag, og ble nummer 9. Sondre Skoglund Leithe ble nummer 15 i konkurransen som samlet eliten i H 16.

Lagleder Rolf Alstad prøver å fortelle Ludvig at han nettopp har blitt nummer 2.

I norgescupen for senior bekrefter Tobias Alstad solid form foran Verdenscupen i Finland neste helg.  I dag var det bare Europamester Eirik Langedal Breivik som slo Tobias.  Avstanden var drøye minuttet. Tobias var strålende fornøyd med eget løp:

-Et veldig godt løp dette. Stabilt og fint hele veien, var den korte kommentaren etter innkomst.

Kjæresten Oda Scheele tok samme plassering i dameklassen.

Juniorgjengen som er med nedover til Kongsberg.

Magnus Alstad ble nummer 10 i H 19-20 i dag, og Filip Mitchell Iversen nummer 18 i H 17-18.  I morgen er det NM stafett for junior. På Frols førstelag løper Jonas, Magnus og Filip.  Andrelaget er et mikslag med Verdal OK.  Der løper Ludvig, Sondre og Adam Hvesser.