Bratt, og enda brattere..

Om ikke gårsdagens etappe i Italia 5-dagers var bratt nok, så var dagens etappe enda brattere. I følge løperne. Høydekurvene på kartet lå “tett som haggel”, noe kartet fra herrenes eliteklasse nedenfor viser.  Heldigvis var det gondol opp til dagens arena, så beina fikk kvile litt før start.

En som ikke lot seg merke mye av skrått terreng var Filip, som løp seg inn til nok en 2.plass.  Litt surt kanskje at det bare var 2 sekunder bak Eddie Swain fra New Zealand. Men at Filip presterer på høyt nivå nå er det ikke tvil om. Filip ligger som nummer 3 sammenlagt før lørdagens avslutteende etappe.

Filip hadde sendt Froldrakta til vask før dagens løp, men blå/hvit italiensk drakt fungerte også.

Lars tok sin fjerde strake seier i H 40. Artig er det også at Rolf og Hermann klatrer oppover.  I dag ble de nummer 3 og 4.

Dagens klassevinnere samlet på ett brett.

..og premien var italiensk ost og en diger flaske med noe som ikke brukes til premie i Norge.

Av andre topp ti plasseringer kan vi nevne Sigurd som nummer 7 og Sanna som nummer 6 i de yngste klassene.

Jonas ble nummer 5 i H 15-16, og ligger på 3.plass i sammendraget. Magnus løp inn til 4.plass i H 19-20. Sammenlagtseieren er fortsatt innen rekkevidde. Som andremann er han bare 2 minutter bak tsjekkeren som leder klassen.

I D 13-14 ble Solveig i dag nummer 10. Dermed falt hun litt tilbake sammenlagt, men er fortsatt med i tetkampen der bare drøyt to minutter bak den danske jenta som leder.

Magnhild ble nummer 7 i D 65, og holder en fin 5.plass sammenlagt.

Olav Martin har latt seg imponere av størrelen på italienske oster på arena. 

Flere glimt fra dagens løp:

Lene Marit i blomsterenga .(BPEfoto/ Maurilio Boldrini)

Aksel og Marte ut fra start.

Blide damer på arena.

Linnea inn mot mål.

Løyper med Livelox ligger her.

Dagens resultater.