Klart for Tiomila

17.mai reiste ett ungdomslag og ett herrelag fra Frol til Sverige for å forberede seg til årets Tiomila. Aldri tidligere har Tiomila gått så langt nord i Sverige som i år.  Men i Skellefteå har man forberedt seg på å ta i mot flere tusen o-løpere i lang, lang tid. Og Frols lagleder Lena Alstad rapporterer om flotte forhold som har møtt dem. Til og med været har arrangørene ordnet med. I helga meldes det opp mot 25 grader pluss.

Ettersom T-As redaktør med brask og bram har kunngjort at der i gården dekker man ikke o-løp i Nord-Sverige, får vi muligheten til å dele noen glimt fra stor-arrangementet her på hjemmesida. 600 stafettlag stiller på startstreken lørdag, fordelt på ungdomsstafetten, dame- og herrestafetten.

Frol ungdomslag som starter klokka 10.00 lørdag.  Jonas Alstad har 1. etappe, så følger Sondre Skoglund Leithe, Solveig Skoglund Leithe og Mia Reinås

Torsdag og fredag har løperne brukt til å trene i naboterreng til Tio, men også løpt sprintorientering. Her er noen glimt fra sprinten:

Også lagleder Lena måtte til pers på sprintdistansen.

Lena Alstad forteller om god stemning i flokken. Seniorløperne tar seg godt av ungdommene, lager middag og kommer med mange gode råd foran stafetten.  Som her på fredagens løpermøte:

For å stille 10 løpere til herrestafetten, har Frol i år lånt to gode Verdalinger.  Fredrik Vehus Skjerve og Filip Mitchell Iversen stiller sporty opp for å komplettere laget.  Herrestafetten starter klokka 20.30.  Alle stafettene i Tio kan følges via IOF-TV.  Gå til  www.10mila.se og logg deg inn på web-TV.

Frols herrelag stiller slik:

  1.  13,5 km Tobias Alstad
  2.  13,5 km Martin Vehus Skjerve
  3.   5,9 km Magnus Alstad
  4.  16,3 km långa natten Isak Bergset
  5.   9,5 km Ulf Forseth Indgaard
  6.  10,3 km Sindre Johannessen
  7.   9,6 km Filip Mitchell Iversen
  8.  13,7 km Fredrik Vehus Skjerve
  9.   6,7 km Jonas Alstad
  10.  13,5 km Rolf Alstad

Lykke til i helga!  Vis konkurrentene ryggen!!