NM knockout-sprint: Gode prologer, ingen finaler.

Magnus og Tobias Alstad har i dag løpt NM knockout-sprint i Sandefjord. I H 17-18 løp Magnus utrolig bra, og kom inn til nest beste tid i prologen. Tobias var ikke mye dårligere, og fikk 3.beste tid i prologen i seniorklassen.

I semifinalene ble både Magnus og Filip Mitchell Iversen fra Verdal OK nummer 6 i sine heat. De tre beste fra hvert heat gikk videre til finalen. Magnus var 17 sekunder fra finaleplss, og nærmest av disse to.

Tobias røk også ut i semifinalen, men gjorde et knallgodt løp. Også i seniorklassen gikk de to beste i hvert heat til finalen. Tobias ble nummer 4 i sitt heat, men hadde bedre tid enn alle i de andre heatene. Det var bare 2 sekunder opp til Trond Einar Moen Pedersli på andreplass i Tobias sitt heat.  Så jevnt som det går an med andre ord.

Men Tobias deppet ikke over dette. Han vet det er små marginer i knockout-sprint.

-Jeg ble nok litt for snill i mitt heat. Ingen ville legge seg først og dra feltet, så det ble til at jeg gjorde det. Det gikk fort unna, og de bak meg fikk nok litt bedre tid til å forberede seg på de siste og avgjørende strekkene.  Men jeg føler at jeg ligger foran skjema nå med tanke på vinterens skadeprgede trening. Så løpene i helga har vært skikkelig oppløftende.  Spesielt fredagens andreplass i Norgescupsprinten var god.  Der har jeg bare 6-7 sekunder nølende tidstap på hele løypa. Det er til høsten de viktigste løpene kommer, og da håper jeg å kunne representere Norge internasjonalt.

Resultater:

Resultater H 17-18: