Dobbelt Frol i NM Ultra!

Tobias tok gull og Martin fulgte opp med en strålende sølv i H19-20 i NM Ultra på Toten idag! Dermed ble det full uttelling for Tobias som også vant Norges cup mellom igår!

Det ble en fysisk meget krevende dag for løperene som hadde 18km med orientering i sol og 25 grader. Tobias fikk en meget god start og det tekniske fungerte veldig bra. Tobias sier det føltes lett i starten og etter 12km hadde han opparbeidet seg en ledelse på 6 min. Men Tobias fikk det veldig tøft på slutten da han gikk nærings tom i varmen og “måtte gå med en gang det var antydning til stigning”. Det ble bom på den ene posten på slutten, men det holdt likevel til en klar seier på 3 min og 51 sekund foran Martin, som hadde ett og et halvt minutts margin til Cornelius Bjørk på tredjeplass.

Martin løp også stødig gjennom løypa og orienterte godt. Martin er mye mer fornøyd enn igår, selv det ble litt tidstap på veivalg på enkelte langstrekk og på gjennomføringen av strekkene, og akkurat som Tobias fikk også han en liten bom på slutten.

I H17-18 fullførte Magnus den 14,6km lange NM Ultra løypa til 23.plass:

Og Ådne på 31.plass:

I H21 løp utflytta Froling Jo Forseth Indgaard inn til en flott 5.plass. Comeback på gang ??

 

NC Mellom Lørdag 12.aug

Som nevnt ble det også seier til Tobias på lørdagens NC mellom løp. God fart og god orientering holdt til en klar seier. Resultatlista viser at Tobias var raskest av alle i alle klasser da han brukte 5:40 per km, mens vinner i H21, Lukas Liland hadde 5:45 per km, dog i en litt lengre løype. Martin var litt uheldig og sprang rett forbi 6.post og tapte to og et halvt minutt. Likevel tok han en fin 4.plass! Dette lover bra for MNM neste helg og NM-uka i høst.

Tobias og Martin diskuterer veivalg:

Ådne ble nr 31, mens Magnus var unøyaktig på stempling av siste post og ble dessverre disket.

 

NM Ultra i orientering.no

Resultater NM Ultra

 

NC Mellom i orientering.no

Resultater NC Mellom

NC Mellom i Innherred