Gjør deg klar for Tiomila.

Frols herrelag har vært på plass i Ørebro noen dager og gjort seg klar for årets Tiomila.  Dessverre ble Ulf Forseth Indgaard syk før avreise, og Isak Bergset ble skadet i kneet i går, så laget er naturlig nok noe redusert.  I tillegg er Jonas Alstad på plass og skal løpe ungdomsstafetten i formiddag på et mikslag Frol/Verdal OK 2.

Isak har vært pådriveren for å få på plass laget til Tiomila. Derfor er det ekstra surt at han blir skadet dagen før stafetten.  Han har vært i veldig god form de siste ukene, og satte så sent som forrige helg ny pers i Fjellseterløpet. Han var tiltenkt Långa Natten på 15,4 kilometer. Nå måtte det omrokkeringer til, og Sindre Johannessen stiller sporty opp på manndomsprøven.

Fra gårsdagens trening. Foto: Roberto Pradel.

Når først Isak er ute av laget, er det godt at Frol har med en sprek lagleder nedover.  Så Rolf Alstad tar da den sjuende etappen på 5,9 kilometer.

Nattas Frol lag ser dermed slik ut:

  1.   11,2 km Stian Sundsvik
  2.    6,9 km Tobias Alstad
  3.   11,1 km Martin Vehus Skjerve
  4.    7,0 km Vegard Ressem
  5.   15,4 km Sindre Johannessen
  6.     6,0 km Magnus Alstad
  7.     5,9 km Rolf Alstad
  8.     7,0 km Ådnes K Stendahl
  9.     9,7 km Jonas Ressem
  10.    12,3 km Yngve Skogstad

Ungdomsstafetten starter allerede 10.30.  Damestafetten starter 13.15, mens herrestafetten starter 21.30 i kveld.  Stafettene kan følges direkte på web-TV:  https://webbtv.10mila.se/

God fornøyelse gjennom hele natta!